Dierverzorgers gezocht voor Landerij De Park

ELST – Landerij De Park is het centrum voor natuurbeleving, gelegen tussen Elst en Arnhem-Schuytgraaf. Dagelijks weten veel mensen het centrum te vinden. Er werd gewandeld en gespeeld in de vijf hectare speelnatuur. 

Zo’n negentig vrijwilligers zorgen voor de natuurattracties , het onderhoud van terrein en gebouwen en het draaien van de organisatie. Samen vormen zij een fantastische vrijwilligersorganisatie!

Help je mee in de kinderboerderij?
De kinderboerderij is een echte publiekstrekker. Bijzonder in deze kinderboerderij is dat de kinderen de dieren, met begeleiding, mogen aaien. En ook bijzonder is dat de kinderboerderij geheel door vrijwilligers werd gedraaid. De vakontiewerkers van de kinderboerderij zijn nu weer aan de studie. Daarom zoeken we per direct nieuwe collega-dierverzorgers. Hou je van dieren verzorgen, ben je vijftien jaar of ouder en vind je het leuk om mensen kennis te laten maken met de dieren in de kinderboerderij? Dan zoeken we jou! Er is op alle dagen van de week behoefte aan versterking. In overleg met jou werd bepaald welke dag(en) je komt helpen. De dienst duurt van 11.30- 17.00 uur.

“Voor meer informatie over de vacature: https://www.landerijdepark.nl/vrijwilligers/vacatures. Heb je belangstelling? Mail naar: landerijdepark.vrijwilligers@gmail.com en we nemen contact met je op.”
 

Via Gemeentenieuws Lingewaard