Glow in the dark bij BC Gendt

GENDT – Afgelopen woensdag 24 november hadden we een hele speciale avond georganiseerd voor alle leden en introducees. ‘Glow in the dark’-badminton, waarbij we vanaf 20.30 tot 22.30 uur in het donker hebben gespeeld met lichtgevende shuttles. Ook de lijnen van de velden werden voorzien van lichtgevende strips en de netten met lichtgevende sticks. 

Iedereen kreeg ook lichtgevende armbanden en sticks voor het racket en enkele hadden zelf ook zelf hun eigen bijzondere verlichting mee gebracht. Het was een zeer geslaagde avond met vele enthousiaste reacties en spannende, maar ook komische potjes badminton en hoewel badminton geen echte teamsport is, is iedereen tot het einde van de avond is gebleven, om de strips weer gezamenlijk te verwijderen…wat een clubspirit. 

Alle leden en introducees werden bedankt voor deze topavond. Ook Rabo Clubsupport voor hun bijdrage. Dit was misschien wel de laatste avond van dit jaar dat we mochten spelen. De wedstrijden op zondagochtend in Walburgen kunnen gelukkig nog gespeeld worden. “Wij jij je in het nieuwe jaar ook aansluiten bij onze club BC Gendt om te komen badmintonnen, altijd de de eerste drie keer gratis mee doen, stuur dan even een berichtje naar info@bcgendt.nl.”

Via Gemeentenieuws Lingewaard