Groepstrainingen weer hervat bij TWC ‘t Verzetje uit Bemmel

BEMMEL – Bij ‘t Verzetje hebben ze de afgelopen maanden slechts solo of in duo’s mogen fietsen. Natuurlijk is het veel leuker om met een groepje te fietsen. Sinds een paar weken mag dat weer. Vind je dat leuk, dan biedt deze toer- en wielerclub daarvoor uitstekende mogelijkheden voor jong en oud.

De vereniging had circa 180 leden, waaronder een forse jeugdafdeling. Elke zondag zijn er ritten in verschillende gemengde groepen (A race, B stayers, C tour, D relax en E easy) ingedeeld op snelheid onder begeleiding van een wegkapitein. Ook zijn er aparte damesgroepen. De groepen kunnen gebruik maken van een jaarprogramma met elke zondag een andere route. Elke woensdagavond in de zomertijd is er een trainingsrit met een vaste route. De jeugd traint op dinsdagavond. Waarbij jeugdleden een fiets in bruikleen/huur kunnen krijgen.

“Wil je eerst kennismaken dan kun je altijd een paar keer meefietsen. Je kunt dan contact opnemen door een email te sturen naar toercommissie@twctverzetje,nl (Senioren) of jeugd@twctverzetje.nl (Junioren).”

Leden zijn automatisch lid van de NTFU inclusief fietsverzekering, korting op toertochten en ontvangen het blad Fietssport. Er werd gereden in clubkleding welke tegen een gereduceerd tarief kon worden aangeschaft. Nieuwe leden kunnen op verzoek gekoppeld worden aan een buddy om ze wegwijs te maken binnen de club. Voor het onderhouden van contacten binnen de club bestonden er WhatsApp groepen, de website, een Stravaclub, Facebook-groepen, een clubblad en nieuwsbrieven. “Nieuwsgierig geworden, meld je aan en fiets een keer vrijblijvend mee.”

Via Gemeentenieuws Lingewaard

Reizen Laos