Herstart Mantelzorgcafé Lingewaard

HUISSEN – Afgelopen jaar is er geen mantelzorgcafé geweest. Door het tijdelijk wegvallen en minder hulp aan huis van kinderen, familie, vrienden en thuishulp is het voor de meeste mantelzorgers geen gemakkelijke tijd geweest. Daarom kon het voor mantelzorgers fijn zijn elkaar weer te spreken en om ervaringen met elkaar te delen in het mantelzorgcafé.

“Woensdag 15 september is er een ontmoeting van 14.00 tot 16.00 uur in het Dominicanenklooster, Stadsdam 1 in Huissen.Voor koffie, thee en lekkers werd gezorgd! De kosten zijn twee euro.

Als u aanwezig wilt zijn is vooraf aanmelden wel verplicht (beperkt aantal plaatsen beschikbaar).  Dit kon bij mantelzorgconsulent Monique Ritzen via de mail:  m.ritzen@swlingewaard.nl of telefonisch 06 22933258.”

Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen, organiseren wij twee maandelijks het mantelzorgcafé samen met vrijwilligers. Zij verzorgen deze middag. “Voor uw vragen is mantelzorgconsulent Monique Ritzen ook aanwezig. Bent u pas mantelzorger en wilt u eens komen kijken? U bent uiteraard van harte welkom.”

Via Gemeentenieuws Lingewaard