Het mysterie van de wonderlamp op kasteel Doornenburg

DOORNENBURG – Door prins Rashid is een magische lamp verstopt op kasteel Doornenburg. Zijn dienaar komt hem ophalen. Zullen wij met de kinderen die lamp kunnen vinden? 

Het jaarlijkse Sprookjesfestival op Kasteel Doornenburg betekent weer een week lang plezier voor sprookjeskinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar. Het mysterie van de wonderlamp speelt zich af van 23 tot en met 29 oktober. Er zijn dagelijks twee bijeenkomsten. Gezien de ervaring van voorgaande jaren; wacht niet te lang met reserveren.
Op kasteel Doornenburg is het niet altijd rustig. De gasten komen uit alle windstreken. Maria Clara woont op het kasteel en krijgt haar goede vriend prins Rachid op bezoek. Rachid woont in het Verre Oosten. Het startsein van een bijzonder avontuur.  Na zijn de logeerpartij schrijft hij dat hij een wonderlamp met magische krachten verstopt had op kasteel Doornenburg. De lamp moet namelijk uit handen blijven van zijn vijand die kwade bedoelingen had. De wonderlamp draagt magie met zich  mee. Rachid hoopt dat zijn dierbare wonderlamp uit handen blijft van de vijand en veilig naar het Verre Oosten terugkeert.  Zo niet, dan blijft het op kasteel Doornenburg  onrustig. Samen met hulp van zoveel kinderen loopt ook dit sprookje goed af, verwacht Prins Rachid.

Op 23 tot en met 29 oktober. Aanvangstijden 11.00 en 13.00 uur. Toegang kinderen 5,95, voor volwassenen  9,95 euro. Museumkaart is niet geldig. Reserveren kon via www.kasteeldoornenburg.nl.

Via Gemeentenieuws Lingewaard