Het Nieuw Betuws Kamerkoor gaat ervoor

BETUWE – “Het is als gevolg van de COVID-19 maatregelen stil geweest in korenland en dat geldt ook voor ons koor. Schijn bedriegt: het Nieuw Betuws Kamerkoor is springlevend! Wij willen u informeren over de laatste ontwikkelingen, ons ‘routeplan’ en over onze nieuwe website. Een en ander is ook interessant voor degenen die overwegen mee te gaan zingen met een fantastisch koor.”

“In maart vorig jaar zijn wij (op tijd) gestopt met de fysieke repetities met het voltallige koor. In het najaar hebben we in kleinere groepen gerepeteerd tot de overheidsmaatregelen ons noopten ook daarmee te stoppen. Inmiddels zijn we zo positief gestemd (de meesten van ons zijn binnenkort volledig gevaccineerd en we verwachten binnen afzienbare tijd verdere versoepelingen) dat we een ‘routekaart’ hebben gemaakt. Wij denken in juni weer groepsgewijs te kunnen gaan zingen en eind augustus te starten met onze gezamenlijke repetities. Wij gaan voor een mooi kerstconcert in december en dan in 2022 weer normaal met ons traditionele Midzomernachtconcert op 22 juni (noteer alvast) en een groot concert, met solisten en orkest, eind 2022 of begin 2023.

Meedoen? Onze herstart is een ideaal moment om je voor ons koor aan te melden. Hoewel ons koor in de regel de uitdaging opzoekt zal het kerstrepertoire ook voor nieuwkomers aantrekkelijk zijn. Je kunt je aanmelden via onze website onder de knop ‘Meezingen’. Op deze vernieuwde site is ook onze rijke concertgeschiedenis terug te vinden met deelopnamen van onze uitvoeringen. Ga naar https://www.nieuwbetuwskamerkoor.nl.”

Via Gemeentenieuws Lingewaard

Reizen Laos