Huissens ketsen met een Franse slag

HUISSEN – “Lijkt het u leuk om met uw buren en buurtgenoten een praatje te maken? Wil je de kneepjes van het jeu de boules leren kennen? Woensdag 16 juni (11.00 tot 16.00 uur) gaan we ‘Huissens ketsen met een Franse slag’. Gezellig, met bourgondische sfeer een uurtje jeu de boulen. U krijgt uitleg over de regels van het spel van een ervaren lid van Jeu De Boules Club Lingewaard.”

“Op verschillende plekken in Huissen liggen jeu de boulesveldjes, daar kunt u deze zomer volop gebruik van maken. Deze activiteit is een mooie start om uw camping kennis op te frissen! Vraag uw buren, vrienden en/of familie om mee te doen. We spelen met teams van maximaal drie personen. U speelt ongeveer een uurtje, we zorgen ook voor een klein hapje en een drankje. We vragen iedereen om zoveel mogelijk thuis van het toilet gebruik te maken in verband met corona. U hebt niets anders nodig dan goede zin en wij regelen de materialen!”

Locaties: Paalbalk, Waterlinie/Zanderij (Zilverkamp), Walstraat, Dr. Arienstraat (Centrum), Vlierstraat (Zand).
Inschrijven gaat via: meldpunt@swlingewaard.nl, 088 2552555 (bij geen gehoor: spreek uw naam en nummer in!) of kijk op www.lingewaardinbeweging.nl/nieuws. Men mag hier ook één of twee teamgenoten inschrijven.

“Schrijft u zich in per e-mail geef dan uw naam, e-mail, telefoonnummer, voorkeurstijd en eventueel locatie door! Optioneel: van uw medespelers hoeft u alleen de naam door te geven. Vragen? Kijk op www.lingewaardinbeweging.nl of neem contact op met Quint van de Ven (Sport- & Cultuurcoach SWL): 06 13966536 of via q.vandeven@swlingewaard.nl.”

Via Gemeentenieuws Lingewaard

Reizen Laos