Inleveren waardecheque voor zitbankje Angeren doet het!

ANGEREN – De inwoners van Angeren werd gevraagd om het massaal te doen! Dit voor een zitbankje bij de Coop bij beide oorlogsmonumenten. Je hebt de Lingewaard-doet-cheque ter waarde van tien euro ontvangen. Doneer deze cheque of lever het in voor het zitbankje.

Platform Angeren, WABO-research, Historische Kring en Strijdbaar Angeren willen af van de grijze tegels bij de Coop. Het plekje moet het ‘groene hart van Angeren’ worden. In dit vergroeningsproject, in het hart van Angeren, is een gezellig ogend, metalen zitbankje opgenomen.

“Als je wilt dat het bankje er komt, doneer dan nu je Lingewaard-doet-cheque. Hoe je dat kunt doen? Ga naar de site www.lingewaarddoet.nl, zoek het project ‘groene hart van Angeren’, klik op doneer en voer de activatiecode (staat op de cheque) in. Het kon ook makkelijker: bel 026 3254465 (Harrie Arends), of 026 3253041 (Ton van Bon), 026 3252950 (Lenie Pelkman) en we komen de cheque persoonlijk bij je ophalen. Wat je met de cheque moet doen? Maak Angeren groen!”

Via Gemeentenieuws Lingewaard

Reizen Laos