Kabouterspeurtocht in Hemmen

HEMMEN – Het kabouterpad team van CNME Hemmen had voor de speurneuzen (jullie) weer een spannende speurtocht uitgezet op zondag 17 oktober. Samen met het hele gezin kun je een gezellige en educatieve middag van 14.00 tot 16.00 uur beleven in het Hemmense bos.

“Hoe gaat het in z’n werk? Je kon starten tussen 14:00 en 14:30 uur. (16:00 uur einde). Je meldt je aan bij de mensen die aan de tafel bij de ingang van de Nonnenbrug/vijver aan de Veldstraat zitten. Er zijn daar beperkt parkeerplaatsen maar er  kon ook rondom de kerk geparkeerd worden of bij de kasteeltuin. Nog beter: kom zoveel mogelijk op de fiets.  En: houd afstand van anderen!

Deelname per kind is 2,00 euro. Graag contant betalen, er is geen pin aanwezig. Je werd welkom geheten en kijk nu maar eens of je een supergrote kabouter ziet.

Daarna ga je met papa, mama, oma, opa of een andere volwassene op zoek naar de verschillende opdrachten. Je moet wel goed speuren hoor, want misschien hebben de kabouters zich wel verstopt? Zo probeer je alle kabouters op te sporen”, aldus de kabouters van het kabouterpad

Via Gemeentenieuws Lingewaard