Lingewaard Doet voor uurwerk Gendt

GENDT – De cheque van tien euro van Lingewaard Doet ligt weer in uw brievenbus. Moet u nog een Gendts project kiezen? Parochie Centrum Gendt zoekt 4.000 euro!

Wij vinden het fijn dat het uurwerk van de Martinustoren eindelijk weer loopt. Het zou nog fijner zijn als het dorp dat ook tijdens de donkere uren als Baken van Gendt kon zien. En daar is alweer veel geld voor nodig. Het parochiebestuur van de H. Maria Magdalena betaalt de kosten voor twee dagen gebruik van de hoogwerker. Dat kost nog al wat en u begrijpt, je kunt er niet met een huishoudtrapje bij.

Het parochiecentrum is een actie gestart om 4.000 euro bij elkaar te schrapen. Uw cheques van tien euro is het begin. U kunt de 10 ‘Doet euro’ aan ons doneren via de website, de cheque in de brievenbus stoppen kon ook. Onder de toren, Nijmeegsestraat 2a.

Naast deelname aan Lingewaard Doet, doen wij de komende tijd een verzoek aan bedrijven. Als wij straks het bedrag rond krijgen, gaat de verlichting er compleet uit, werd opgeknapt in Friesland om vervolgens fris, fruitig en verlicht weer in de toren teruggebracht te worden.

Via Gemeentenieuws Lingewaard

Reizen Laos