LiveMusicMix weer van start in De Buitenpoort

HUISSEN – Na een mooie start in februari 2020 zou in april de tweede editie plaatsvinden. We weten allen de reden waarom we er op hebben moeten wachten, maar zondagmiddag 31 oktober vanaf 15.00 uur is het eindelijk zover. 

Dit keer in de grote zaal van De Buitenpoort in Huissen. De vaste basis; Michel, Lex, Bob, Louis, Jochem en Patrick openen de middag en sluiten deze af. Tussendoor is er genoeg ruimte om in verschillende samenstellingen muziek te maken. Jam en speel mee met andere muzikonten. Denk aan nummers als ‘White Room’, ‘Brown Sugar’, ‘Valerie’ (misschien wel de snelle als de slow-version), ‘Play that funky music’, ‘Set fire to the rain’ en nog veel meer. De complete lijst is te vinden op de site en de fb-pagina van De Buitenpoort. 

Er is een backline aanwezig bestondende uit twee gitaarversterkers, basversterker, drums, keys en zanginstallatie. Haal je instrument maar weer te voorschijn, of schraap je stem, en ga het podium op. En bespeel je geen instrument, maakt niet uit kom gewoon kijken, luisteren en genieten.  De basis van ‘LiveMusicMix’ had er zin in. Stoom van ongeduld komt uit hun oren door het lange wachten en ze hebben wat gerepeteerd, want ze willen goed voor de dag komen. En gaat er in de ‘jam’ ’n keertje wat mis… och. Het is laagdrempelig en we doen het allemaal ‘just for the fun and the smile on the face’.
Toegang is gratis en de coronamaatregelen/voorschriften zijn van toepassing.

Via Gemeentenieuws Lingewaard