Mariabedevaart Lingewaard in oktober

LINGEWAARD – Elk jaar organiseert de werkgroep van Lourdeswerk Huissen een bedevaart naar Lourdes. Een reis waarin we ons geloof sterken en kracht en moed opdoen. Ondanks dat er kleine lichtpuntjes zijn met vaccineren, zit een reis naar Lourdes er nog niet in. Maar samen elkaar vinden in geloof: dat kon wel.

“Ook dichtbij huis is Maria aanwezig. In de vele kapelletjes of kerken in Lingewaard. En wanneer we de verhalen over Maria en Bernadette met elkaar delen. Daarom organiseren we dit jaar opnieuw een Mariabedevaart dichtbij huis. De Mariabedevaart 2021 is van 6 tot en met 8 oktober. In deze dagen gaan we als groep samen onderweg naar verschillende plekken in Huissen. Samen met de R.K. parochie Maria Magdalena, de kerk van Huissen-stad, het Dominicanenklooster, vrijwilligers en vele anderen maken we dit jaar weer een mooi programma. Wil je hierover meer weten? Stuur dan een e-mail aan lourdeswerk@rkparochiemariamagdalena.nl.”

“Deelnemen aan deze bijzondere bedevaart? We gaan er op dit moment vanuit dat er plaats is voor maximaal 30 pelgrims. De inschrijvingen gaan op basis van datum en tijdstip en dus ‘wie het eerst komt’. Aanmelden kon vanaf donderdag 3 juni om 10.00 uur tot en met 17 juni door: Online te registreren via https://mariabedevaartlingewaard.eventbrite.nl; Een e-mail te sturen aan lourdeswerk@rkparochiemariamagdalena.nl; Bellen naar Ria Vos (06 51047878) of Annelies Mulder (06 14287712).

Via Gemeentenieuws Lingewaard

Reizen Laos