Nieuw te starten Open Eetcafé Bemmel zoekt vrijwilligers

BEMMEL – Eind november start er een nieuw Open Eetcafé in Bemmel, aan de Cuperstraat 9 (het gebouw van Stichting Welzijn Lingewaard). Elke dinsdag zullen inwoners van Bemmel kunnen aanschuiven en een vorkje meeprikken. Hiervoor is SWL dringend op zoek naar vrijwilligers. 

Zonder vrijwilligers kon dit initiatief namelijk niet starten. Lijkt het je leuk om voor gasten een gezellige avond te verzorgen? Meld je dan aan!

De vrijwilligers zetten een heerlijke, versbereide maaltijd voor maximaal 24 gasten per avond neer en eten vanzelfsprekend zelf ook mee. Als team vrijwilligers bedenk je het menu, bepaal je welke boodschappen gedaan moeten worden, bereid je het eten voor en kookt. Je dekt de tafels, ontvangt gasten en serveert de maaltijd. Na afloop help je mee met afruimen en afwassen.

De maaltijd zorgt voor aanspraak, gezelligheid én de mensen gaan tevreden naar huis. En daar doen we het natuurlijk voor.  Interesse, vragen en/of aanmelden hiervoor? Neem contact op met Marianne te Bokkel, projectcoördinator Participatiepunten SWL: m.tebokkel@swlingewaard.nl of 06 20905084. Bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag.

Via Gemeentenieuws Lingewaard