Post muziekvereniging voor bewoners ‘t Zand

HUISSEN – Vorig jaar ontvingen de bewoners van ’t Zand een brief met de vraag of ze wilden meedoen aan de donateursactie van muziekvereniging Volharding. Door het besmettingsgevaar met het coronavirus vond de muziekvereniging het niet verantwoord om deur aan deur te gaan. Toch waren de leden van de vereniging er stellig van overtuigd dat ze dit jaar (2021) weer met een gerust hart zouden kunnen aanbellen. Helaas, kon dat nog niet. Volharding had amper muziek kunnen maken…

“Wij hebben ons slechts één keer kunnen laten horen. Voor de communicantjes. En dat was vorig jaar. Heeft u ons gemist? Wij u wél. Wat hadden zij u graag gezien bij het bevrijdingsconcert, het nieuwjaarsconcert en al die optredens tussendoor. Muziekvereniging Volharding, kon alleen muziek maken als de financiën op orde zijn. Een groot deel van de inkomsten hebben we het afgelopen jaar moeten missen. Maar toch waren er uitgaven. Voor onder andere opleidingen van leerlingen, voor het onderhoud van instrumenten en de verzekering. En dan hopen we in november ook nog ons 70-jarig bestonden te mogen vieren.”

Het bestuur van muziekvereniging Volharding had de stoute schoenen aangetrokken en de leden gevraagd om dit jaar nog eens een brief bij de bewoners in de bus te doen met de vraag de vereniging financieel te willen steunen en hoopt dat de bewoners weer een bijdrage overmaakt op bankrekeningnummer van muziekvereniging Volharding: NL46RABO0145884996 o.v.v. Donateursactie 2021. “Heeft u de brief niet ontvangen. Uw bijdrage werd zeer gewaardeerd. Net als vorig jaar bedanken wij u hartelijk voor uw bijdrage.”

Via Gemeentenieuws Lingewaard

Reizen Laos