Stichting deBol blij verrast!

BEMMEL – Er werd een afvalbak geplaatst bij het Henk Bergamin Bolbankje! Het Bestuur van stichting deBol is blij verrast dat er vorige week zomaar een afvalbak is geplaatst op het mooie plekje in het Groene Hart in Bemmel naast het Henk Bergamin Bolbankje. 

“We willen graag de Gemeente Lingewaard bedanken voor het spontaan plaatsen van deze afvalbak. Wij liepen al regelmatig langs de bank om de rommel op te ruimen, want het blijkt dat velen tien meter lopen toch te ver vinden om blikjes, plastic et cetera even in de afvalbak te kunnen gooien!

Maar nu staat er een hele nieuwe naast de bank! We willen dan ook iedereen die lekker gaat uitrusten en genieten op de Bolbank vragen om voortaan de rommel op te ruimen en in de afvalbak te doen! Zo kunnen wij er met z’n allen voor zorgen dat dit een mooi, schoon en fijn plekje blijft! Gemeente en alle ‘bankzitters’ bedankt!

Bent u lid van de Rabobank en had u nog geen drie stemmen uitgebracht voor de RaboClubsupport, doe dat dan nog voor 25 oktober; iedere stem brengt geld op en als u op stichting deBol Bemmel stemt  kunnen wij weer mooie en gezonde activiteiten organiseren en maakt u ons nog eens extra blij! Ga voor meer informatie naar RaboClubsupport of www.debolbemmel.nl.”

Via Gemeentenieuws Lingewaard