Uitslag vierde viswedstrijd voor de jeugd

HUISSEN – Dinsdag 29 juni was de laatste competitiewedstrijd voor de jeugd. Voor de vierde maal werd er neergestreken langs de oevers van De Zilverkamp. Tot aan deze wedstrijd was de strijd om het kampioenschap nog niet gevist, alle jongens en meiden gingen daardoor met frisse moed naar de gelote stekken.

Vooral de kleine vis was in het begin van de wedstrijd flink actief op enkele stekken, Leon wist in korte tijd een flink aantal van deze jonge vissen op de kont te krijgen waarmee hij zichzelf naar de eerste plaats wist te vissen met een totaal van 129 centimeter. De broers Bram en Tom bleven tot het einde dicht bij elkaar in de buurt, Bram trok uiteindelijk aan het langste eind met 82 centimeter. Tom was aan het einde van de wedstrijd ruime tijd bezig met een gehaakte schildpad, deze telde niet mee voor het klassement waardoor hij met 75 centimeter derde werd.

Julian wist net als voorgaande wedstrijden weer iets bijzonders te vangen, deze keer wist ook hij een enorme schildpad boven water te krijgen. Alle centimeters van voorgaande wedstrijden worden bij elkaar opgeteld en dinsdag tijdens de koppelwedstrijd op 6 juli worden de kampioenen bekend gemaakt!

De koppelwedstrijd is voor alle kinderen toegankelijk welke lid zijn van HSV Sint-Petrus. Samen met een volwassene nemen ze deel aan deze wedstrijd, de regels van de competitie wedstrijden zijn van kracht en het inschrijfgeld bedraagt vier euro per koppel. Om 18:00 uur werd er geloot nabij de stenen brug op De Zilverkamp. 

Via Gemeentenieuws Lingewaard

Reizen Laos