Verrassend Science- en cultuurplein

LINGEWAARD – Het nieuwe schooljaar starten we met ons jaarlijkse Science- en cultuurplein. De speurmiddag staat dit jaar in het teken van het eerste lustrum van ANBI stichting Talento Metissimo. Klein feestje! Deelname aan de Science- en/of cultuurspeurtocht levert je dit jaar daarom een leuk presentje op. Wie worden de Science- en cultuurtalenten van 2021?

“We starten op zaterdagmiddag 28 augustus uiterlijk om half twee aan de Oeverkamp 30 in Bemmel. De educatieve speurtocht zit vol buiten-struin activiteiten. Kraak zelf je hersens met nieuwe kennis over ons vak Science & Cultuur. 100% educatie vol verrijking en verdieping en op en top talentontwikkeling op je eigen niveau. Wij zijn superbenieuwd naar jullie speuractiviteiten en bijzondere vondsten!

Tijdens een nieuw rondje educatie van de oever- en waterwacht (practicum) is er speciale aandacht voor onder andere ijsvogels en beschermde amfibieën.  We blijven streven naar herstel van de flora en fauna aan de Oeverplas in Bemmel.  Die middag stonden ook onze schaakmeesters weer paraat voor een bijzondere pot schaak!

Tussen 16.00 en 16.30 uur stonden de prijsuitreikingen gepland op het Klaveron waarna we de speurmiddag afsluiten. Iedereen is welkom.”

Bij stichting T. Metissimo Telt elk talent!  Ze zet zich (zonder subsidie) in voor kerngezonde educatie in bèta en cultuur. Sponsoring blijft welkom voor educatie van talenten:  NL82INGB0007099526.

Aanmelden team of individueel: Minimaal 24 uur van te voren in verband met wisselende corona-regels; What’sApp/bel M: 06 25506566; Geen entree; Zie www.TalentoMetissimo.nl. 

Via Gemeentenieuws Lingewaard