Vrijwilligers weer even bij elkaar

LINGEWAARD – “De coronacrisis had ons nog in haar ban. Zolang we als Zonnebloem Bemmel, Haalderen en Ressen niks groots mogen organiseren houden wij het bij acties aan de deur om u toch even weer te zien en een klein praatje te maken. In september komen we weer even langs.”

“Vorige week hebben we contact gehad met veel vrijwilligers. In de tuin bij Ria en op gepaste afstand waren we gezellig bij elkaar. Duidelijk is dat de vrijwilligers graag iets willen organiseren en er klaar voor zijn. Ria en Johan: bedankt voor jullie gastvrijheid en goede zorgen. Het was reuze gezellig. Ook willen we de gemeente Lingewaard bedanken voor de financiële bijdrage. We zullen het geld goed besteden voor onze gasten.
We hebben ook voor dit jaar besloten om nog niet langs de deuren te gaan voor de loten verkoop. Toch kunt u ons ondersteunen door digitaal loten te kopen. Voor twee euro heb je al een lot en steun je voor 1,50 euro onze afdeling. Voer deze link in op de adresbalk van uw internetbrowser en je bent op onze site. https://www.zonnebloem.nl/zelf-loten-verkopen/p/a00509
Komt u er niet uit en wilt u toch loten kopen neem dan contact op met
Ria Hesselink: 0481 465605. Hartelijk dank voor jullie steun. Blijf gezond en blijf naar elkaar omkijken”, aldus de voorzitter Zonnebloemafdeling Bemmel, Haalderen en Ressen Cora Sluiter-de Goey.

Via Gemeentenieuws Lingewaard