Wandelsportvereniging Nooit te Ver: ‘Let op wandelaars!’

HUISSEN – De Huissense wandelsportvereniging wandelsportvereniging Nooit te Ver wil zodra de coronabeperkende maatregelen weer in de kast kunnen een frisse start maken. Wil je niet alleen wandelen, maar liever samen met anderen in groepsverband, werd dan lid luidt het devies. De meeste wandelclubjes zijn informeel, maar Nooit te Ver is een wandelvereniging met notariële statuten. 

“We organiseren jaarlijks een aantal wandeltochten die we op verschillende plaatsen in Nederland in groepsverband per bus bezoeken. Voor aspirant-deelnemers bestaat de gelegenheid om een keertje ‘op proef’ mee te lopen. Voor hen die de lidmaatschapskosten als een struikelblok ervaren kon bij het gemeentebestuur van Lingewaard een beroep worden gedaan op de zogenaamde Meedoenregeling 2021. Heeft iemand minder geld om bijvoorbeeld een verenigingslidmaatschap te kunnen bekostigen dan kunnen volwassenen ouder dan 18 jaar een beroep doen op voornoemde regeling. Om in aanmerking te komen voor die regeling moet wel aan enkele voorwaarden worden voldaan.” 

De meedoenregeling is op te vragen op: meedoenregelinglingewaard.nl/deelnemers/aanvragen. Voor vragen over deze regeling kon men contact opnemen met de klantenservice van de gemeente Lingewaard of via e-mail: vragen@meedoeninlingewaard of bel naar 085 8081280. De leden van WSV nooit te ver nemen natuurlijk ook graag deel aan herinneringstochten zoals bijvoorbeeld de Exoduswandeltocht die jaarlijks op de laatste dag in juni in Huissen werd gehouden.

“Wil je lid worden van wsv nooit te ver neem dan contact op met Theo Knuiman, Churchillstraat 19, te Huissen of digitaal theoknuiman@tele 2.nl.”

Via Gemeentenieuws Lingewaard