Weer puur genieten met deBol

BEMMEL – We mogen weer! Kom ook in beweging en wandel mee! De Bol ging weer op pad, Op 22 september werden de ‘festiviteiten’ vanwege het vierde lustrum van stichting deBol afgesloten met een gezellige wandeltocht rond Doornenburg! 

Aan het einde werd er op het terras van het kasteel nog lang nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje! Het was goed om iedereen weer te zien!

Vanaf 6 oktober gaat deBol weer twee keer per maand op pad op de eerste en de derde woensdag van de maand. Alle 50-plussers zijn welkom! Op 31 oktober werd er weer een Vrienden van deBol-dag georganiseerd. U kunt ook Vriend vandeBol worden door 25 euro per jaar te doneren. Alle Vrienden ontvangen binnenkort een uitnodiging voor deze hele gezellige dag! Meer informatie staat op: www.debolbemmel.nl.

Stemt u ook op stichting deBol bij de Rabobank Clubsupport? Stichting deBol doet mee met de Rabobank Clubsupportactie, die dit jaar van 2 tot 24 oktober gehouden zal worden. Rekeninghouders, die lid zijn van de Rabobank, kunnen stemmen op een club die zij een warm hart toedragen en het bestuur van Stichting deBol hoopt natuurlijk dat zij weer heel veel stemmen krijgen! Daarom zullen zij op woensdag 29 september in het centrum van Bemmel aanwezig zijn om een klein presentje aan te bieden aan iedereen die op stichting deBol wil gaan stemmen!

Het Bestuur van stichting deBol staat te trappelen om er weer voluit voor te gaan en wij kunnen een financieel steuntje nog steeds heel erg goed gebruiken om alle activiteiten voor jong en oud te realiseren! Dus stem op stichting deBol  Bemmel! Informatie: www.debolbemmel.nl / 06 54975063.

Via Gemeentenieuws Lingewaard