Actrice Anniek Pheifer loopt mee bij bedrijven in Delfzijl en Overschild

Anniek Pheifer bezoekt voor het programma diverse bedrijven in Groningen.

Anniek Pheifer bezoekt voor het programma diverse bedrijven in Groningen.

DELFZIJL/OVERSCHILD – Actrice Anniek Pheifer is binnenkort op SBS6 te zien in het nieuwe programma Anniek@work in Groningen. Ze brengt bezoeken aan verrassende en innovatieve bedrijven die ze in de spotlights zet. In deze regio is ze op bezoek in Delfzijl en Overschild.

In het programma gaat Pheifer daadwerkelijk aan het werk bij de bedrijven. Zo loopt ze een dag mee bij Holthausen om te sleutelen aan de nieuwste waterstoftechniek. Ook helpt ze mee met het maken van CO2-etend asfalt, leert ze alles over de drones en ontdekt ze meer over toepassingen met 5G. Zaterdag was de eerste aflevering al te zien op SBS6. 

Lamberink en Photanol

In aflevering 3: zaterdag 22 mei om 16.00 uur (herhaling: zondag 23 mei 12.30 uur) is ze onder andere bij Lamberink Reuzenraden in Overschild en een week later (zaterdag 29 mei om 16.00 uur (herhaling: zondag 30 mei 12.30 uur) steekt ze de handen uit de mouwen bij Photanol in Delfzijl.

Het programma is ontwikkeld door Economic Board Groningen en GroBusiness, met als doel Groningers én de rest van Nederland te laten zien welke baanbrekende bedrijvigheid er zoal is in deze regio.Het programma biedt een kijk in het dagelijks leven van ondernemers, werknemers, start-ups en vooruitlopers. 

,,Voor de opnames van het programma mocht ik terug naar Groningen, een provincie waar ik vroeger vaak kwam”, vertelt Anniek Pheifer. ,,Ik heb veel ondernemers mogen ontmoeten en ben verrast door hun passie voor duurzaamheid en innovatie.” Op televisie was ze onlangs nog te zien in de veelgeprezen serie Vliegende Hollanders. Ze is een van oorsprong een noordelinge want ze is geboren in Assen.

Via De Eemslander

Reizen Laos