Avondkerk in Tjuchem

TJUCHEM – Al meer dan 40 jaar is de avondkerk in de Kapel van Tjuchem een begrip en een oase voor mensen die rust en diepgang in hun geloof zoeken. Nu de 1,5-meterregel verdwenen is, starten de diensten weer op.

Bezoekers uit de regio zijn van harte welkom om de diensten te beleven. Ze maken contact met elkaar en na de diensten worden vaak goede gesprekken gevoerd, of ze zingen door met de bevlogen organisten. Dat de bezoekers uit allemaal verschillende dorpen en kerken komen en toch op dezelfde manier hun geloof belijden, dat maakt de Kapel in Tjuchem uniek. Door een lijst van geselecteerde sprekers is er een ruime variatie. Daardoor is elke samenkomst weer een verrassing. Zeker ook na de coronaperiode is er een sterke behoefte aan zingeving. Onderwerpen over zingeving komen in de diensten ruimschoots aan de orde.

De diensten in de Kapel van Tjuchem beginnen op zondagavond om 19.00 uur. Iedereen is van harte welkom om eens een dienst mee te maken. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie is te vinden op de website www.kapeltjuchem.nl.

Via De Regiokrant