Bibliotheken organiseren online masterclass over autisme en AD(H)D

REGIO – De bibliotheken van Biblionet Drenthe organiseren op maandag 15 november een gratis online masterclass voor ouders van kinderen met autisme of AD(H)D. De masterclass werd verzorgd door Nicole Hoogenboom. 

Het hebben van een kind met autisme of AD(H)D kon voor ouders soms eenzaam voelen. Het kon goed zijn om daar met anderen over te kunnen praten. Nicole Hoogenboom geeft tips aan ouders om zich sterker te voelen. 

Nicole Hoogenboom is coach en ervaringsdeskundige. Ze geeft praktische tips die ouders meteen in hun eigen situatie kunnen gaan inzetten. Ook helpt ze ouders om hun gevoelens beter te beschrijven en te erkennen.

Hoogenboom zegt over de masterclass: ,,Speciaal voor jou en alle andere ouders die zich zo voelen, geef ik deze masterclass. Ik kon er wel voor zorgen dat jij je sterker en daardoor beter gaat voelen in omgang met je kinderen. En hopelijk leer je ook weer een beetje om van jezelf te houden. Je bent ontzettend welkom om online aan te schuiven.”

Aanmelden voor de masterclass kon tot en met 14 november via de website www.bibliothekendrenthe.nl. De masterclass vindt plaats via Zoom en start op 15 november om 20.00 uur.

Via De Nieuwsbode