Boksvereniging Appingedam hervat trainingen

APPINGEDAM – De zomervakontie is voorbij en daarom hervat Boskvereniging Appingedam de trainingen. Met ingang van maandag 23 augustus komen alle groepen weer in actie in de gymzaal van de Olingertil aan de Olingermeeden 8.

De jeugdgroep tot 16 jaar opent het seizoen met een training van 18.30 tot 19.30 uur. Dan zal ook een les Parkinson boksen-worden gegeven. De seniorengroep traint van 19.30 tot 21.00 uur. 

Op donderdag 26 augustus is er voor alle belangstellenden een open bokstraining. De jeugdgroep tot 16 jaar bij de spits af van 18.30 tot 19.30 uur. Op het programma staat ook een ouder-kind-training waarbij de ouders met hun kinderen kunnen meetrainen. De seniorengroep traint van 19.30 tot 21.00 uur. Iedereen die kennis wil maken met de bokssport kon aan deze trainingen deelnemen.

Er werd bij de Damster vereniging zowel op recreatief als wedstrijdniveau getraind. De boksvereniging besteedt veel aandacht aan laagdrempeligheid en open cultuur. Meer informatie is te vinden op www.boksverenigingappingedam.nl.

Via De Eemslander