CBS De Zonnewijzer in Siddeburen houdt reüniedag

Het gebouw van CBS De Zonnewijzer, dat op termijn zal worden gesloopt.

Het gebouw van CBS De Zonnewijzer, dat op termijn zal worden gesloopt.

SIDDEBUREN – CBS De Zonnewijzer in Siddeburen houdt op zaterdag 9 oktober een reüniedag. De reünie vindt plaats in het huidige schoolgebouw, dat binnenkort werd gesloopt. Iedereen die herinneringen had aan CBS De Zonnewijzer kon op die zaterdag tussen 15.00 en 19.00 uur de school bezoeken om herinneringen op te halen.

CBS De Zonnewijzer verhuist begin januari naar Kindcentrum Siddeburen. Dit is een nieuw gebouw dat verrijst naast de huidige locatie van De Zonnewijzer. Daarna gaat de sloophamer in het huidige schoolgebouw aan de Hoofdweg 79. Op de plek waar de school nu staat, komt een veilige toegangsroute voor ouders en leerlingen.

Bezoekers van de reüniedag kunnen fotopresentaties van de geschiedenis van de school bekijken, zelf foto’s maken en gezellig kletsen met oud-klasgenoten onder het genot van een hapje en drankje. Ook is er een verkoop van oude schoolmaterialen, zoals landkaarten en stempels. Opgave voor de reüniedag is niet nodig. ,,Wij waarderen het als oud-leerlingen hun voormalige school- en klasgenoten informeren over deze dag”, zegt directeur Anja Wesseling.

De toegang tot de reüniedag is gratis, wel zijn donaties welkom.

Via De Regiokrant