Claw Boys Claw en Hallo Venray naar Pagefestival

STADSKANAAL – Claw Boys Claw komt voor een optreden naar Stadskonaal. De legendarische band rond de iconische zanger Peter te Bos is op 17 juni de hoofdact van het Pagefestival op de vrijdagavond. 

En dat is nog niet alles. Diezelfde avond speelt ook de populaire Nederlandse band Hallo Venray. De aftrap van de avond werd verricht door Money & The Man. Het programma op begint om 19.30 uur en duurt tot 0.30 uur.

,,We vinden het fantastisch om Claw Boys Claw te kunnen programmeren”, zegt voorzitter Nico Wiersema. ,,Dit zijn iconen van de Nederlandse popcultuur. Claw Boys Claw bewijst al tientallen jaren dat het een van de beste livebands van Nederland is.” Ook Hallo Venray staat live zijn mannetje. Deze landelijk bekende indieband komt – na 1992 en 2018 – voor de derde keer naar het Pagefestival. 

Claw Boys Claw staat voor het eerst op het Pagefestival. Maar komt niet voor het eerst naar Stadskonaal. Nog voor het uitkomen van grootste klassieker van de band Rosie speelden de Hagenezen in jongerencentrum De Kwinne. Nu, bijna veertig jaar later, is de band terug. 

Hallo Venray bestaat 30 jaar en viert dat met een album dat feller en urgenter klinkt dan ooit tevoren. De titel van het album is Where Is The Funky Party? en Hallo Venray geeft zelf het antwoord. Het swingt, het schuurt, het is monter en melancholiek tegelijk. Money & The Man wist fans aan zich te binden en muziekpers te overtuigen met de zweterige garage-blues en intense indie-rock&roll van hun zelfgetitelde debuut uit 2018.

Meer informatie is te vinden op www.pagefestival.nl.

Via De Nieuwsbode