Cursus ‘Fotograferen met je smartphone’ krijgt vervolg

STADSKANAAL – De Bibliotheek Stadskonaal start op zaterdag 13 november met een nieuwe cursus ‘Fotograferen met je smartphone’ voor mensen die graag meer willen weten over het maken van mooie foto’s met de smartphone. 

Een telefoon heb je bijna altijd bij je en is makkelijk te gebruiken. Maar een smartphone is geen echte camera. Toch kun je er schitterende foto’s mee maken, als je maar weet waar je op moet letten. In deze cursus verklapt vakfotograaf André Dümmer hoe je de allermooiste foto’s maakt met de camera van je smartphone. In drie lessen ontdekken de deelnemers stap voor stap hoe ze gewone kiekjes kunnen omvormen tot sprekende foto’s. 

De lessen vinden plaats op zaterdagochtend 13 en 20 november en 4 december van 10.30 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Stadskonaal. De kosten voor deze bijeenkomsten bedragen €65,- inclusief naslagwerk en de afdruk van de foto die de deelnemers na afloop kunnen meenemen naar huis om in te lijsten. Opgave is mogelijk via www.biblionetgroningen.nl/agenda of info@aureliatree.com.

Via De Nieuwsbode