D66 Westerkwartier gaat met Janny de Weijs de verkiezingen in

WIERUMERSCHOUW – D66 Westerkwartier had de kondidatenlijst voor de volgend jaar te houden gemeenteraadsverkiezingen rond. Op de lijst is ook een plekje ingeruimd voor Janny de Weijs uit Wierumerschouw.

Janny de Weijs zette zich eerder in voor D66 in de gemeente Winsum en sinds de herindeling voor de nieuwe afdeling in het Westerkwartier. De inwoonster van Wierumerschouw had vooral veel ervaring als waterschapsbestuurder. Zo werd ze in 1992 lid van het algemeen bestuur en dagelijks bestuur van Waterschap van de Berkel. Na een enorme waterschapsfusie was De Weijs zes jaar actief voor het waterschap Rijn en IJssel. Na haar verhuizing naar Noord-Nederland werd ze lid van het algemeen bestuur van waterschap Noorderzijlvest.

Lijsttrekker Rogier van ‘t Land 

Zoals gemeld werd de D66-lijst aangevoerd door Rogier van ’t Land. De inwoner van Aduard is momenteel het enige raadslid van D66 in de gemeenteraad van het Westerkwartier. De kondidatenlijst bestaat verder uit Denny Boersma uit Tolbert, Annelie Bonnet uit Marum, Jochum Sipma uit Groningen, Han Schiphuis uit Noordhorn, Ron Lander uit Niebert en Carst Ivo Meijer uit Grootegast.

Via De Ommelander

Reizen Laos