Damster doodgestoken door zoon

APPINGEDAM – Bij een steekincident aan de Placiusstraat in Appingedam is zondag een 46-jarige man uit Appingedam om het leven gekomen. Een 20-jarige man, ook uit Appingedam, is aangehouden. Het zou daarbij om de zoon gaan.

De politie kreeg die avond rond 22:50 uur de melding van een steekincident. Hulpdiensten gingen met spoed ter plaatse, maar hulpverlening mocht niet meer baten. Het slachtoffer is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. De verdachte had de woning verlaten. De politie startte direct een onderzoek.

Korte zoektocht

Na een korte zoektocht werd de verdachte rond 23:30 uur op de Patrimoniumstraat aangehouden. De verdachte is na de aanhouding direct overgebracht naar het politiebureau en is daar verhoord. Het gaat om een incident in de familiaire sfeer, zo bevestigt de politie. De vader en de zoon zouden onenigheid hebben gehad, waarbij overmatig drankgebruik van de vader de zaak zou hebben doen escaleren. 

Het onderzoek naar wat er zich in de woning had afgespeeld gaat door. Wie informatie had die de politie kon helpen bij het onderzoek, werd verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem bellen kon via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Via De Eemslander

Reizen Laos