Drieluik met thema ‘Witte Wieven’ wint opdracht Schierste Ploatje

OLDAMBT – Tijdens opdracht vijf van fotowedstrijd Schierste Ploatje van de gemeente Oldambt moesten de deelnemers niet één, maar drie foto’s insturen. 

Omdat Oldambt zo veelzijdig is, is het gebied moeilijk in één foto te vangen. Er was wel één vereiste: de foto’s moesten samen een verhaal vertellen: zogeheten ‘storytelling’. De resultaten waren wederom verbluffend, maar Carmen Rademaker deed het met haar foto’s met het thema ‘Witte Wieven’ volgens de jury het best.

Spanning

Daarmee nam ze de leiding in het klassement weer over van Benny Groeninga, die een derde plaats behaalde bij deze opdracht. Zijn drieluik had het thema Sodom. In het algemeen klassement zit nu één punt verschil tussen de twee, met nog slechts één opdracht te gaan. W

Alle foto’s zijn weer te zien op de website, oldambt.groningen.nl/schiersteploatje.

Laatste opdracht

De allesbepalende opdracht 6 is inmiddels nline gegaan. Onderwerp van deze opdracht is: Oldambt op haar mooist. De deelnemers krijgen dus de vrije hand om in één foto te laten zien waarom Oldambt zo ongelooflijk mooi is. Ook deze opdracht is weer terug te vinden op de website. Ook mee doen? Dat kon! Bekijk de opdracht en doe mee aan de thuiswedstrijd. Er zijn leuke prijzen te winnen.

Expositie

De winnaar van de fotowedstrijd ontvangt als hoofdprijs een expositie met zijn of haar foto’s van de wedstrijd. Locatie en data van deze expositie zullen zo spoedig mogelijk bekend gemaakt gaan worden. 

Via De Eemslander