DVC start met tweede damesteam

APPINGEDAM – Voetbalvereniging DVC start volgend seizoen met een tweede damesteam. 

Doordat het meidenvoetbal een flinke groei doorgemaakt had bij de Damster vereniging is het nu mogelijk om voor komend seizoen ook een Vrouwen 2-elftal in te schrijven bij de KNVB. Dit team zal grotendeels bestonden uit jonge meiden die vanuit de eigen jeugd doorstromen. 

Deze ontwikkeling past helemaal in de ambitie van de club om het meiden- en vrouwenvoetbal naar een hoger plan te tillen.  ,,DVC is er trots op dat we ook voor deze groep een ervaren rolmodel gevonden hebben om de trainingen te gaan verzorgen in de persoon van Lidy Postma. Zij had zelf jarenlang in dames 1 van vv De Pelikonen gevoetbald en ook bij die club vele jaren ervaring opgedaan als trainster’’, aldus DVC in een verklaring. Er werd nog gezocht naar een elftalleider. Wie belangstelling had, kon contact opnemen via marianneybos@hotmail.com.

De vrouwentak van DVC zal volgend seizoen met verschillende meisjesteams, 2 vrouwenelftallen, een 7×7 35+ team en een zaalteam aan de competitie deelnemen. Nieuwe leden zijn van harte welkom, zo laat de club weten.

Via De Eemslander

Reizen Laos