Feestelijke heropening van dorpshuis in Ulrum

ULRUM – De DörpsStek in Ulrum is zaterdag op feestelijke wijze heropend. Onder het motto ’t Ken weer werden tal van activiteiten georganiseerd in en rond het dorpshuis.

Een gestage stroom bezoekers nam een kijkje of deed actief mee. Tussen de middag werd gepauzeerd en kon in de DörpsStek genoten worden van een gezamenlijke lunch.

Naast de activiteiten van DörpsZörg organiseerde de activiteitencommissie van paardensportvereniging Winnetou diverse leuke activiteiten. Daaronder een rondgang met paard en wagen door het dorp. Ook was er veel belangstelling voor de skelterrace en het ringsteken op de kabelbaan in het nabijgelegen Lotuspark. Verder kon met pony’s worden geknuffeld en dat leverde vele prachtige momenten op. De dag werd in de DörpsStek afgesloten met een muzikaal optreden van Auke Martin Korthuis en Flesch & Bone. 

De feestelijke dag in Ulrum werd gecombineerd met de nationale burendag. In het hele dorp was veel te doen bij de diverse schuurverkopen. Mede door de gunstige weersomstandigheden was volgens iedereen sprake van een prachtige dag.

Via De Ommelander