Fitnesscentrum Ron Haans blijft aan het Heveapad

Het meerjarencontract werd getekend door Ron Haans (links) en pandeigenaar Willem Koop.

Het meerjarencontract werd getekend door Ron Haans (links) en pandeigenaar Willem Koop.

HOOGEZAND – 24/7 Fitnesscentrum Ron Haans blijft op de huidige locatie aan het Heveapad in Hoogezand. Woensdag werd daartoe een meerjarig contract getekend.

Ron Haans is blij dat er nu eindelijk duidelijkheid is. Lange tijd hing een noodgedwongen vertrek in de lucht, omdat de gemeente in het gebied van het Stadshart plannen had voor verdere woningbouw. Dat gaat evenwel de komende jaren nog niet gebeuren en dus kon het fitnesscentrum daar blijven. ,,Dat is ook een opluchting voor de vele leden. Die hebben nu ook de zekerheid dat ze hier 24 uur per dag, zeven dagen per week kunnen blijven sporten. We hebben hier de afgelopen jaren veel geïnvesteerd en nu kon het meerjarencontract worden getekend. Ik ben daar heel blij mee, dit is heel positief’’, aldus Ron Haans.

Haans zit met zijn fitnesscentrum nu 28 jaar in Hoogezand: de eerste 18 jaar aan de Sluiskade en nu alweer 10 jaar aan het Heveapad. En die afgelopen 10 jaar is, aldus Haans, met succes en heel veel plezier gewerkt in het 2500 vierkonte meter grote sport- en fitnesscentrum. ,,De grootste club in het Noorden.” Maar ondanks dat het de grootste club is met de meest moderne en geavanceerde fitnessapparatuur, heerst er volgens Haans toch ‘een gezellige familiesfeer’. ,,Wel groot, maar niet onoverzichtelijk.”

Ieder lid kon er 24 uur per dag terecht om te trainen en het pand is van binnen en van buiten volledig geautomatiseerd beveiligd. ,,De veiligheid van onze leden is gegarandeerd’’, aldus Haans, die de hele wereld over is gevlogen om in sport- en fitnesscentra te kijken naar de beste formule. ,,Van Sjanghai tot Rio en van de Verenigde Staten tot Dubai.” En dat had geresulteerd in een fitnesscentrum van allure.

Via De Regiokrant