Flemming Viguurs geeft concert bij Nijend24

ANDEREN – De Brabantse artiest Flemming Viguurs geeft op zaterdag 7 augustus een concert bij Nijend24 in Anderen.

De jonge en talentvolle Flemming Viguurs speelt gitaar en piano. Hij schrijft wondermooie liedjes en had een aangename stem. Vorig jaar was Flemming al te gast bij Nijend24 voor een 1,5 Meter Sessie, waar hij grote indruk maakte. Daarom had Nijend24 hem opnieuw gevraagd voor een optreden; nu met wat meer publiek.

Flemming is geboren en getogen in Den Bosch. Zijn ouders, die fan zijn van de Britse rockband Queen, gaven hem een naam om met trots te dragen. Zijn volledige naam luidt Flemming Freddie Viguurs: naar de legendarische Queen-zanger Freddie Mercury. Flemming is dan ook geboren om een artiest te worden. Hij had een buitengewoon stemgeluid en een brandende ambitie. Al op jonge leeftijd begon Flemmings passie voor muziek. Hij begon in het theater, waar hij in drie professionele musicals mocht spelen: ‘Ciske de Rat’ (Kleine Ciske), ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’ (kinderkoor) en ‘Kruimeltje’ (Spijker).

Het optreden van Flemming Viguurs bij Nijend24 in Anderen begint aanstondende zaterdag om 20.30 uur. Tickets zijn te reserveren via https://www.nijend24.nl/flemming.

Via De Schakel