Fotoclub GiAF exposeert in Stadskonaal

STADSKANAAL – Fotoclub GiAF uit Gieten had in de wachtruimte van het Fysiotherapie Mantinghcentrum in Stadskonaal een expositie ingericht over het thema ‘Kracht en/of Gezondheid’. 

Hierbij is aan de leden mee gegeven dat het thema niet persé direct of indirect met fysiotherapie te maken hoeft te hebben, maar dat het thema breed geïnterpreteerd mag worden. Dit had geresulteerd in foto’s waar kracht en/of gezondheid uit naar voren komt. De één had gekozen voor gezonde voeding, terwijl de ander de relatie had gelegd met het virus dat ieders leven vanaf 2020 had beïnvloed. Ook is gekozen voor de kracht van (gehandicapte) sporters tijdens de uitoefening van de sport en voor kracht geleverd door natuur of machine. De 22 geselecteerde foto’s komen van een negental leden. 

De expositie zal tot 3 mei 2022 tijdens de openingstijden van het centrum voor iedereen te bezichtigen zijn, mits de pandemiemaatregelen dit natuurlijk toestonden. De openingstijden van het Fysiotherapie Mantinghcentrum zijn maandag van 7.30 tot 20.30 uur, dinsdag van 7.30 tot 21.00 uur, woensdag van 8.00 tot 20.30 uur, donderdag van 7.30 tot 20.00 uur en vrijdag van 7.30 tot 17.30 uur.

Via De Nieuwsbode