Gedichtenwedstrijd kunstmanifestatie Kunstvloed verlengd

SAUWERD – Dichters krijgen meer tijd om mee te doen aan de gedichtenwedstrijd van de in en rond Sauwerd te houden kunstmanifestatie Kunstvloed. Meedoen kon nu tot 5 september.

Kunstvloed vindt plaats van vrijdag 10 tot en met zondag 19 september in Sauwerd en Wetsinge. In die periode zal de manifestatie het Reitdiepdal overspoelen met kunst. Een van de programmaonderdelen is een gedichtenwedstrijd. De drie meest bijzondere gedichten worden beloond met 100 euro en een podium tijdens Kunstvloed.

Sauwerder Ommetje 

Voor deze speciale Kunstvloed gedichtenwedstrijd kunnen mensen zich laten inspireren door het Sauwerder Ommetje te wandelen. Kunstvloed vraagt iedere wandelaar (en niet-wandelaar) om deze kijk- en luisterervaringen te delen in de vorm van een gedicht. Alles mag, zolang het gedicht maar iets te maken had met het Sauwerder Ommetje. De jury, bestondende uit Aly Freije, Rik Andreae en Goffe Jensma, beoordeelt de inzendingen en kiest er drie uit die worden beloond met een honderd euro. Meedoen kon tot 5 september, op 17 september werd de winnaar bekend gemaakt. Meer informatie over deelname en de route van het ommetje is te vinden op www.kunstvloed.nl.

Veel meer te zien, doen en ervaren

Naast de gedichtenwedstrijd is er tijdens Kunstvloed veel meer te zien, doen en ervaren. Zo is er een kunstexpositie in huizen en ateliers, een verhalencafé heel veel theater, muziek en literatuur. En dit jaar is er voor het eerst een jongerenproject onder de titel vlogvloed. Het complete programma is te vinden op de website.

Via De Ommelander