Geen Pagefestival, wel Classic Pagepop op 11 september

STADSKANAAL – De organisatie van het Pagefestival in Stadskonaal zit al twee jaar mopperend en grommend thuis op de bank met een kopje groene thee met munt. 

,,Weer geen Pagefestival, moeten we nog een jaar wachten? Het duurt allemaal veel te lang, ondanks de versoepelingen. Maar wacht, er zijn versoepelingen? Als wij nou eens…’’. Zo is het idee ontstonden om in dit wederom Pagefestivalloze jaar toch nog een mooi muzikaal evenement op touw te zetten.

Het idee is simpel: lekker bandjes kijken op het dagcampingterrein in recreatiegebied Pagedal. ,,Eén dag, zes bandjes, veel feest der herkenning, lekker een hapje en drankje erbij en voor even weer dat weergaloze festivalgevoel in Stadskonaal. Inclusief afterparty.’’ En dat is precies wat het werd op zaterdag 11 september: Classic Pagepop. ,,Namen en tijden maken we later bekend, we verklappen nu alvast dat we er een knalfeest van maken”, zegt voorzitter Nico Wiersema. ,,En we zeggen het nog maar een keer omdat het moet: natuurlijk alleen als het allemaal een beetje opschiet met die versoepelingen.’’

Via De Nieuwsbode

Reizen Laos