GGD Groningen vaccineert tijdelijk in Fox

STADSKANAAL – Inwoners van Groningen kunnen vanaf woensdag 13 oktober op tijdelijke locaties in de provincie terecht voor een coronavaccinatie. 

In Stadskonaal, Appingedam en Scheemda zullen mobiele prikteams de komende weken één of twee dagdelen per week gaan vaccineren. Met deze tijdelijke locaties wil de GGD Groningen het mogelijk maken om dichtbij huis een vaccinatie tegen corona te halen. Ook kon men hier terecht met vragen over vaccinaties. Een van de drie locaties is discotheek Fox in Stadskonaal. Hier werd elke woensdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur gevaccineerd. Daarnaast zijn de drie vaste locaties in MartiniPlaza, Veendam en Zuidhorn geopend voor vaccinaties.

Met of zonder afspraak
Op de tijdelijke en de vaste locaties kon iedereen terecht voor een eerste of tweede prik met afspraak of voor prikken zonder afspraak. Ook kunnen Groningers die een uitnodiging hebben gekregen voor een derde vaccinatie hier terecht. Lees op de website verder voor alle informatie over testen en vaccineren bij GGD Groningen.

Via De Nieuwsbode