Gratis loopbaanadvies bij Marianne Kremer

FINSTERWOLDE – Marianne Kremer uit Finsterwolde neemt deel aan de Week van de Loopbaan 2021. Van 13 tot en met 17 september opent de erkende loopbaanprofessional haar deuren voor een kosteloos advies over loopbaanvragen.

Er kunnen talloze redenen zijn waarom iemand vastloopt in z’n werk. Ook als iemand het prima naar je zin hebt, is het goed om na te denken over de toekomst. Door zelfontwikkeling lukt het beter om bij te blijven en mee te groeien met de veranderende arbeidsmarkt. Kremer vertelt over de mogelijkheden.

Tijdens deze Week van de Loopbaan kunnen ook werkgevers met Marianne Kremer van gedachten wisselen over de loopbaan-ontwikkelingsmogelijkheden van hun medewerkers. Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers zijn belangrijk voor het succes van een onderneming.

Wie eens van gedachten wil wisselen met een vakkundige loopbaancoach kon zich melden bij ‘Marianne Kremer, Coach’. Iedereen kon vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken door een mail te sturen naar contact@mariannekremer.nl of te bellen of appen naar 06-5066 8630.

Via De Eemslander