Gratis proeflessen bij Kunstenschool ZG

STADSKANAAL – Kunstenschool ZG organiseert van 6 tot en met 10 september gratis proeflessen in de gemeenten Stadskonaal en Westerwolde.

Bij Kunstenschool ZG is het nieuwe seizoen weer van start gegaan. De leerlingen zijn weer enthousiast begonnen aan hun wekelijkse lessen. Nieuwe leerlingen zijn uiteraard van harte welkom. Om iedereen de kons te geven kennis te maken met het uitgebreide aanbod muziek, dans en theater, worden de proeflessen georganiseerd.

Muziek
Al vanaf twee jaar kunnen kinderen meedoen met Muziek voor Peuters in Stadskonaal en vanaf nu ook in Vlagtwedde. Voor de oudere kinderen is er Muziek voor Kleuters, het Kinderdoor, De Muziekwerkplaats en zijn er Popbands. Leuke en leerzame cursussen waar een goede muzikale basis werd gelegd. Op de locaties Stadskonaal, Ter Apel en Onstwedde zijn diverse proeflessen.

Dans
Iedereen die graag beweegt op eigentijdse muziek kon meedoen met ballet 3, 5+, 6+, 10+ of streetdance 6+, 9+, 13+. De lessen zijn op meerdere dagen in Stadskonaal en Ter Apel. Voor volwassenen die conditie-oefeningen op muziek willen doen, is er in Stadskonaal Dance Workout 21+. De lessen worden gegeven door jonge enthousiaste en ervaren docentes die voor veel dansplezier zorgen.

Jeugdtheater
Kinderen die van toneel, zang en dans houden en zich willen ontwikkelen in spel en drama, maar ook toneel- en podiumtechnieken willen leren, kunnen terecht bij de jeugdtheaterlessen 7+ en 12+. Er mogen altijd vrijblijvend twee proeflessen gevolgd worden.

Op de basisscholen in de gemeenten Stadskonaal en Westerwolde worden de komende week flyers uitgedeeld waarop alle cursussen en lestijden te vinden zijn. Een ieder is van harte welkom bij de proeflessen. Alle informatie is tevens te vinden op: www.kunstenschoolzg.nl.

Via De Nieuwsbode