Grote zomeropruiming bij Selekt Wonen Ter Veen

BORGER – De jaarlijkse zomeropruiming bij Selekt Wonen Ter Veen in Borger is van start gegaan. De meubelzaak haalt de bezem flink door de showroom. Daarom mogen uiteenlopende unieke (show)modellen de hele maand juli met korting tot 60 procent de deur uit. 

,,Diverse unieke (show)modellen zitgroepen, fauteuils, eetkamertafels, wandmeubelen, slaapkamers, boxsprings, linnenkasten en meer van bekende en minder bekende merken moeten uit de showroom. De nieuwe herfst-wintercollectie is onderweg. Er is te weinig ruimte in de showroom om alle meubelen te plaatsen. Een goed moment om deze zomer nieuwe meubelen met een hoge korting in huis te halen”, aldus Anthony ter Veen.

Selekt Wonen Ter Veen is al meer dan 35 jaar het adres voor wooninspiratie en interieurbeleving in Borger en omgeving. ,,Met een hoogwaardige en actuele collectie meubelen is er voor elke bezoeker een ruime keus op het gebied van wonen, zitten en slapen. We vragen geen aanbetalingen, bezorgen gratis door heel Nederland en slaan late leveringen indien nodig op. Middels onze vakmanschap en service weten wij de verwachtingen van klanten telkens weer te overtreffen”, aldus Ter Veen.

Selekt Wonen Ter Veen is gevestigd aan Bloemdijk 1a in Borger (aan de weg Borger-Stadskonaal) en is online te vinden op: www.ter-veen.nl.

Via De Nieuwsbode

Reizen Laos