HS’88 verwelkomt Emely ten Hoeve als 700e lid

HOOGEZAND – Voetbalclub HS’88 had Emely ten Hoeve als 700e lid ingeschreven. Een mijlpaal voor de club die een belangrijke maatschappelijke functie vervult in de samenleving. 

Ondanks de coronaperiode neemt het ledental van HS’88 nog steeds toe. Dat had te maken met de wijze waarop alle vrijwilligers zich blijven inzetten voor de voetbalsport bij de club. Dat werd onder andere zichtbaar tijdens de coronaperiode, toen elke zaterdag werd getraind en wedstrijden werden gespeeld door alle jeugdteams onder begeleiding van de jeugdcommissie, trainers, leiders en de coördinatoren.  

In oktober 2007 meldde Joran Pots zich als 500e lid. Precies elf jaar later telde HS’88 600 leden. Nu dus 700, en werd er gespeeld met 45 teams in de competitie. Eén van de redenen dat HS’88 blijft groeien is dat de club een vereniging is met een maatschappelijke visie. HS’88 biedt een breed scala voor iedereen die de voetbalsport wil beoefenen met alle denkbare vormen die de voetbalsport biedt: kaboutervoetbal, jeugdvoetbal, seniorenvoetbal, vrouwen- en meisjesvoetbal, gehandicapten-voetbal en Walking Football voor 60-plussers.

Emely ten Hoeve kreeg als 700e lid diverse cadeautjes.

Via De Regiokrant