Ina Oortwijn presenteert boek in MFC de Badde

ANNERVEENSCHEKANAAL – Ultraloopster, looptrainer en sportpodoloog Ina Oortwijn had het boek ‘Even een stukje rennen’ geschreven, dat op zaterdag 13 november werd gepresenteerd.

Ina Oortwijn doet al meer dan vijftien jaar aan hardlopen en dan met name het lopen van lange afstanden. ,,En het is allemaal begonnen met een klein stukje rennen. Maar dit kleine stukje werd steeds langer’’, aldus Ina. In het boek neemt ze de lezer mee op haar hardloopavonturen en geeft ze adviezen over schoenen, kleding, training en allerhande zaken die bij hardlopen komen kijken. Afgewisseld met prachtige foto’s, anekdotes en verhalen over de tochten die Ina in haar omgeving en ver daarbuiten maakt. 

Daarnaast daagt Ina haar lezers uit om hun eigen loopverhalen op te schrijven en is er ruimte om eigen ervaringen en trainingen bij te houden. Met het boek probeert Ina Oortwijn hen te verleiden tot een stukje rennen, langer te gaan rennen, weer te gaan rennen of gewoon door te blijven rennen. 

Het boek werd gepresenteerd in MFC de Badde in Annerveenschekonaal. Tussen 10.00 en 11.30 uur kunnen belangstellenden een persoonlijk gesigneerd exemplaar van ‘Even een stukje rennen’ aanschaffen voor €24,95.

Via De Schakel