Jon van Eerd met topkomedie naar De Molenberg

DELFZIJL – Jon van Eerd komt vrijdag 10 december naar Delfzijl. Hij speelt dan zijn voorstelling ‘Harrie Neemt de Benen’ in theater De Molenberg.

In deze spiksplinternieuwe topkomedie laat Jon van Eerd zich volgens de critici van zijn beste kont zien. Omringd door een topcast brengt hij zijn alter ego Harrie Vermeulen in de meest onmogelijke situaties.

Politieagenten Harrie Vermeulen en zijn neef Barrie Vermeulen krijgen de opdracht een illegaal huis van plezier op te rollen. Maar dit gaat niet zomaar. De schurken zijn niet voor één gat te vangen. De befaamde Madame Claude en haar assistente Bibs zijn de twee niet al te snuggere dienders steeds weer te vlug af. 

De hoofdcommissaris besluit in alle wanhoop de zaak te sluiten, maar Harrie en Barrie geven niet zomaar op. Zonder het te melden, trekken ze stiekem ten strijde om de dames op heterdaad te betrappen. Talloze vermommingen, plannetjes en draaiboeken komen voorbij. Maar of ze zich nou voordoen als loodgieter, Tupperware-verkopers, paaldansers of Harrie Krishna collectant, het bewijs valt maar moeilijk te leveren. Zeker niet nadat de twee per ongeluk een hele pot viagra hebben geslikt. Maar dan ontpopt de commissaris zich op een verrassende wijze. En ook Bibs blijkt niet helemaal te zijn wie ze zegt te zijn…

Naast Jon van Eerd zijn Arie Cupé, Joey Schalker, en Margo Dames te zien. 

De voorstelling in De Molenberg begint om 20.15 uur. Meer informatie is te vinden op demolenberg.nl.

Via De Eemslander