Jubilarissen bij brandweer Gasselternijveen

GASSELTERNIJVEEN – De brandweer in Gasselternijveen had woensdagavond twee brandweerlieden gehuldigd vanwege hun 12,5-jarig dienstverband.

Dat gebeurde, conform de huidige coronamaatregelen, tijdens de jaarlijkse korpsavond. Tijdens deze avond werd teruggekeken op het afgelopen jaar en werden brandweermensen die een diploma of jubileum hadden behaald in het zonnetje gezet. Francien van Vooren en Henri Eissen werden beiden gehuldigd omdat ze 12,5 jaar in dienst zijn bij de post in Gasselternijveen. Ze ontvingen hiervoor een oorkonde en een bos bloemen. Omdat Francien ook werkzaam is bij de brandweerpost van de Veiligheidsregio Groningen in Groningen kreeg zij de oorkonde via een livestream uitgereikt door Sonja Kesselmans.  

Ook werd stil gestonden bij het vertrek van brandweerlid Jarno Bolt. Hij verlaat de brandweerpost in Gasselternijveen na een dienstverband van 10 jaar. Hij ontving uit handen van burgemeester Anno Wietze Hiemstra van de gemeente Aa en Hunze een medaille openbare orde en veiligheid. Mick Wardenburg en Joran Wilts kregen daarnaast hun diploma Manschap uitgereikt.

Via De Schakel