Judoka’s Judo Academy NN succesvol in Veendam

Judoka's van Judo Academy NN tonen trots hun prijzen.

Judoka’s van Judo Academy NN tonen trots hun prijzen.

VEENDAM – Vijftien judoka’s van Judo Academy NN hebben afgelopen zaterdag deelgenomen aan het regiotoernooi in Veendam. Onder hen waren judoka’s van de locaties in Harkstede, Groningen en Leek. 

De coaches waren trots op de hoeveelheid deelnemers en de persoonlijke groei die de sporters hebben doorgemaakt. John van der Meer van Judo Academy NN: ,,Het is fantastisch dat zoveel deelnemers zich hadden ingeschreven voor dit toernooi. Heel knap als je bedenkt dat meer dan de helft van deze groep nog maar 2 à 3 maanden op judo zit. Daarnaast is het erg mooi om te zien dat de JA-NN-judoka’s probeerden om meerdere worpen toe te passen die geleerd zijn op de trainingen. Ik zag bij sommige judoka’s dat er zelfs werd geprobeerd om in drie verschillende richtingen te werpen.”

Namens Judo Academy NN eindigden Milan Kloetstra, Arno Cornelissen en Philip Dierckx in hun categorie als eerste. Esmee Stoit, Tristan Deun, Eden Zuidland en Noah van der Meer werden tweede, Nero Quist en Marino Koca derde. Als vierde in hun categorie eindigden John Weessies, Quint Verhoeven, Liam Zuidland, Noam Haase, Annelie Akkerman en Loïs van Roy.

Via De Regiokrant