Kids2b opent tweede opvang in Ten Boer

TEN BOER – Kinderopvangorganisatie Kids2b had maandag een tweede locatie in Ten Boer geopend: Kids2b Kaakheem. Deze buitenschoolse opvang voor kinderen van 8,5 jaar en ouder is gevestigd in het gebouw van de ijs- en skeelervereniging. 

Kids2b Kaakheem is een locatie die extra gericht is op de natuur en bewegen. Het activiteitenaanbod is avontuurlijk en uitdagend. De kinderen kunnen zelf speelgoed maken van producten uit de natuur of zelf koken met producten uit de eigen moestuin. Marinka Koster, clustermanager bij Kids2b: ,,We laten kinderen allerlei producten hier zelf maken. Zo leren ze niet alleen waar het vandaan komt, maar ook nieuwe vaardigheden. Heeft er bijvoorbeeld iemand papier nodig, dan gaan we eerst zelf papier maken.’’

De nieuwe locatie van Kids2b ligt midden op de ijs- en skeelerbaan van Ten Boer. ,,Een prachtige locatie voor onze kinderen waar we veel activiteiten met de kinderen buiten kunnen ondernemen. Ook als het weer niet zo mooi is. Dat levert juist leuke avonturen op. We zullen dan ook vaak met de verrekijker op pad gaan om de natuur te ontdekken’’, aldus Koster.

Via De Eemslander

Reizen Laos