Klappen voor de Kunst gaat weer beginnen

2E EXLOËRMOND – Een nieuwe serie Klappen voor Kunst gaat op zaterdag 3 juli van start met een optreden van May & June in Odeon Cultuurhuis in Tweede Exloërmond. 

,,Net als vorig jaar hebben we elke zaterdagavond een concert met allerlei lokale artiesten die, na een jaar van corona en weinig tot geen optredens, wel een behoorlijke steun in de rug kunnen gebruiken’’, aldus Arjan Verhart. Odeon Cultuurhuis had samen met technicus Paul Wiegman en cameravrouw Josetta Mellies daarom een mooi programma samengesteld. 

May & June
Het singer-songwriterduo May & June bestaat uit twee zussen. Ze zingen al zolang ze zich kunnen herinneren samen liedjes, zowel in het Nederlands als in het Engels. Hun muziek is te omschrijven als poëtische luisterliedjes met af en toe een vleugje country en pop. Ze zijn gecoacht door de tweelingbroers van Tangarine en treden op allerlei verschillende locaties op.

De komende weken stonden er ook optredens gepland van Bert Hadders (10 juli), Leon Moorman (17 juli), Carolien Fels (24 juli), duo Funny Valentine (31 juli), Gerhardt Heusinkveld (7 augustus), Mark Harms (14 augustus) en Mathijs Zuidema (21 augustus). Een plaatsje reserveren kon via www.odeoncultuurhuis.nl. Als er veel belangstelling is, komt er een extra middagvoorstelling. Voor mensen die graag willen kijken, maar niet in de gelegenheid zijn om naar Odeon Cultuurhuis te komen, kon een livestream worden aangeboden. 

Alle concerten starten om 20.00 uur, de zaal is om 19.30 uur open. Kaarten kosten €15,-.

Via De Nieuwsbode

Reizen Laos