‘Klappen voor de kunst’ met Mark Harms & Band

EXLOERMOND – Mark Harms & Band treed zaterag op in Odeon Cultuurhuis in Tweede Exloërmond. Het gaat om een concert in de serie ‘Klappen voor de kunst’.

Net als vorig jaar vindt in Odeon Cultuurhuis elke zaterdagavond een concert plaats door lokale artiesten. Samen met Paul Wiegman (techniek) en Josetta Mellies (camerawerk) is voor een fraai programma gezorgd.

Zaterdag kunnen de jazzliefhebbers hun hart ophalen met Mark Harms & Band. De begeleiding bestaat uit een groot combo van gerenommeerde jazzmusici. Dit zijn Jasper Hilgerink (drums), Chiel van Rijn (basgitaar, contrabas), Bas Gankema (piano), Mark Schimmel (gitaar), Patrieck Bonnet (saxofoon) en Mark Harms (trompet, flu¨gelhorn). Op het programma staat een gevarieerd luisterprogrammamet jazz, latin en funk.

Het zomerprogramma van Klappen voor de kunst werd zaterdag 21 augustus afgesloten met een optreden van Mathijs Zuidema. In september werd vervolgd met een nieuwe serie, die op zaterdag 4 september start met een concert van Andries Middelbos. Daarna volgen op zaterdag 2 oktober Dogtrail bluesband en op zaterdag 6 november Martin van Polen en Lilian van Lottum. Alle concerten starten om 20.00 uur. De toegang is niet gratis. 

Via De Nieuwsbode