Kluswijs Musselkonaal breidt dierenafdeling flink uit

MUSSELKANAAL – Kluswijs Musselkonaal is al ruim 55 jaar een begrip, vooral op het gebied van klussen, goed advies en hoge service. De bouwmarkt had 3,5 jaar geleden het assortiment uitgebreid met een dierenafdeling.

Om de afdeling professioneel te bezetten, volgen Sandra en Jennifer de opleiding Pet Health Coach. Sandra is bijna klaar, Jennifer is net begonnen. ,,Het is een zeer uitgebreide opleiding, die onze vakkennis helemaal op niveau brengt met specialisaties op voeding, gedrag en huisvesting, uiterlijke verzorging, parasieten, EHBO, medische ziekteleer, sport en vrije tijd en rassenkennis.’’ De dierenafdeling is de afgelopen maanden fors uitgebreid naar bijna 200 vierkonte meter. Er is een groter aanbod bij de honden en katten van bijvoorbeeld Prins, waarbij de titel Kroondealer is toegevoegd. 

Daarnaast is ook de vetinaire-lijn opgenomen en een groter aanbod van Smölke. Naast het bestondende merk Konacorn is ook Brit Premium By Nature toegevoegd en de diepvries is goed gevuld met Raw4dogs, Energique en Prins. Daarnaast zijn de snacks uitgebreid met Pet-Reward, Boony, Boxby,Brit en Konacorn, naast merken als Whiskas en Sanal voor de katten. Verder is het aanbod voor vogel, kip, duif en knaagdier uitgebreid, zowel in voer als in snacks en accessoires. Voor knaagdieren zoals vogels en kippen is er Vitakraft, Boony en KonaCorn om te snoepen. ,,En mocht uw merk er niet bij zitten, schroom niet om te vragen. Wellicht kon het worden besteld.’’ KlusWijs Raven is naast een goed assortiment verzorgingsproducten, een groot assortiment riemen, tuigen, speeltjes, krappalen en manden bovendien sterk in accessoires.

Hou de acties in De Nieuwsbode, de Facebook-pagina kluswijs.musselkonaal, Instagram @bouwmarkt.musselkonaal en www.bouwmarktmusselkonaal.nl in de gaten. ,,Graag tot snel!’’ 

Via De Nieuwsbode